Nycklar

Det finns två slags vanliga nycklar till fastigheten.

Lägenhetsnyckeln går till entrédörr, förrådsdörr, barnvagnsrum och soprum. Den andra nyckeln går till grovsoprummet. Sedan december 2010 finns även ett elektroniskt nyckelsystem som ger tillgång till tvättstuga, föreningslokal, övernattningsrum och gym. Kom ihåg att återlämna samtliga nycklar vid avflyttning.

Kontakta oss
Date: January 19, 2020

Elektroniska boknings- och nyckelsystem

Föreningens elektroniska boknings- och nyckelsystem ger dig (enligt din bokning) tillgång till tvättstuga, föreningslokal och övernattningsrum. Elektronisk nyckel behövs även för att komma in i entréutrymmet utanför tvättstugan etc. Vill du som medlem/hyresgäst använda gymmet kommer även det att ske via denna nyckel.
OBS! Vid avflyttning skall nycklarna återlämnas!

En manual sitter vid bokningstavlan (som sitter utanför tvättstugan) och finns även tillgängligt på hemsidan. För frågor, borttappad nyckel, behov av nyckel etc. kontakta info@harkranken.se.

Andra nycklar

För de som hyr garageplats och cykelplats i de friliggande cykelrummen så tillkommer nycklar som ger tillgång till dessa. En fjärrkontroll till garaget kan mot deposition kvitteras ut.